16.03.2020.  

 

ОБАВЕШТЕЊЕ О РАДНОМ ВРЕМЕНУ

   

1bb

Поштовани корисници,

На основу Одлуке о проглашењу ванредног стања и у циљу предузимања превентивних мера за одржавање јавног здравља, а у складу са одлуком о забрани окупљања,

                       Универзитетскa библиотеке неће радити са корисницима од 16. марта до даљег.

Молимо све кориснике за разумевање и солидарност у заједничкој бризи и борби за јавно здравље.

За све информације доступни смо на тел. 018 523 421 радним данима у периоду од 8:30 до 13:30, као и на мејл This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

20.02.2020.  

 

АКАДЕМСКО ПРЕДАВАЊЕ „ГОВОР ЛИЦА“

   

govor lica

 Универзитетска библиотека Никола Тесла  и ЕУ инфо кутак у Нишу вас позивају на предавање о невербалној комуникацији и говору тела, које ће се одржати у Универзитетској библиотеци, у четвртак  20. фебруара 2020. године, у 17.30 сати.

Своје виђење ове теме и експертизу поделиће са нама проф. др Александра Костић, професорка Социјалне психологије.

Александра Костић је професорка Социјалне психологије у пензији. Била је запослена на Филозофском факултету Универзитета у Нишу и реализовала курсеве Социјалне психологије, Социјалне перцепције, Невербалне комуникације и Психологије интерперсоналног понашања. Сада предаје Социјалну психологију на Факултету за правне и пословне студије Лазар Вркатић у Новом Саду (одсек: Пословна психологија).

Њена истраживачка интересовања окренута су области невербалне комуникације, емоционалног искуства, временској перспективи, етничком идентитету, транс-културалним сличностима и разликама у перцепцији категорије, интензитета и антецеденса различитих емоција.


05.03.2020.  

 

ПРОМЕНА МЕСТА ОДРЖАВАЊА СЕМИНАРА О РЕЦЕНЗИРАЊУ

   
slika seminar o recenziranju 

 

Због великог интересовања истраживача, место одржавања Семинара о рецензирању ће бити промењено.

Уместо у Универзитетској библиотеци,  Семинар ће се одржати у Сали бр. 1 на Електронском факултету у Нишу (Александра Медведева 14, I спрат).

Датум и време одржавања Семинара остају исти: четвртак, 5. март 2020. године, од 11 до 15 часова.

Сви заинтересовани истраживачи за овај семинар, који организују Центар за промоцију науке и Универзитетска библиотека „Никола Тесла“, могу се пријавити путем електронске пријаве, којој се може приступити преко следећег линка: http://www.cpn.rs/?page_id=26520

Број пријава је ограничен. Пријављивање траје до 4. марта 2020. године у подне.

Хвала на разумевању!

 

Позивницу за Семинар можете видети овде

Детаљније о Семинару можете прочитати овде

 

 

05.03.2020.  

 

СЕМИНАР О РЕЦЕНЗИРАЊУ У НИШУ

   

slika seminar o recenziranju

Центар за промоцију науке и Универзитетска библиотека „Никола Тесла“ у Нишу  позивају истраживаче да се пријаве за учешће на Семинару о рецензирању за истраживаче, који ће се одржати у четвртак, 5. марта 2020 године.

Семинар ће се одржати у Великој сали Универзитетске библиотеке „Никола Тесла“ (II спрат, Кеј Мике Палигорића 2а, Ниш. 5. марта 2020. године, у термину од 11 до 15 часова.

Сви заинтересовани истраживачи могу се пријавити на Семинар путем електронске пријаве, којој се може приступити преко следећег линка: http://www.cpn.rs/?page_id=26520

Број пријава је ограничен. Пријављивање траје до 4. марта 2020. године у подне.

Позивницу за Семинар можете видети овде:

Детаљније о Семинару можете видети овде:

13.03.2020.  

 

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА КОРИСНИКЕ

    Logo

Поштовани корисници,

због новонастале ситуације у вези са Корона вирусом, стављамо вам на располагање препоруке Института за јавно здравље у Нишу.

Како се заштити од Корона вируса

Знаци инфекције Корона вирусом

Упутства са бројевима телефона за контакт